4 upeaa WordPress-teemaa ravintoloille

Jos aiot vaihtaa yritysblogiasi johonkin ravintolatoiminnallesi sopivampaan, olet ehkä juuri tullut parhaaseen paikkaan. Meillä on täällä neljä parasta WordPress-teemaa, ja ne tekevät varmasti oman osasi ruoanlaittotaivaastasi. Sinun ei tarvitse palkata kallista web-suunnittelijaa, etkä edes tarvitse koodaustaitoja vyön alle, sillä nämä pahat pojat kertovat varmasti potentiaalisille asiakkaillesi, mitä keittiössäsi valmistetaan. Joten käytä muutama minuutti ja tutustu puolueettomiin arvosteluihimme, saatat löytää sen, jota olet kaivannut.

Bordeaux
Jos olet hieman uusi WordPress-ravintolateemojen maailmassa, tämä pieni numero räjäyttää mielesi! Riittää, kun totean, että Bordeaux on luultavasti tehokkain koko genrestä ja tämä teema tuo varmasti vakavaa verkkoarvoa ravintolabrändiisi. Kuvagalleria on upea ja koko shebang on täysin yhteensopiva Google Mapsin kanssa. Siinä on liukusäädin, jossa on kymmeniä hienoja siirtymätehosteita ja voit luoda niin monta sivupalkkia kuin tarvitset tämän pahan pojan kanssa. Asiakkaasi voivat varata pöytänsä ja jopa tilata ihania ruokia interaktiivisilla ominaisuuksilla täällä, mikä ei ole liian mukavaa?

Illasta & Juo
Tästä WordPress-teemasta on paljon järkeä jokaiselle ruokamiehelle, ja sitä on niin helppo muokata, että tulet pian rakastumaan Dine & Drinkiin. Viisi esimerkkityyliä ovat kaikki yhtä ihania, ja laivan varausjärjestelmä tekee siitä lastenleikkiä asiakkaillesi. Sinulla on myös kolme erinomaista valikkotyyliä, joista valita, ja satojen fonttien avulla on lähes mahdotonta saada tämä teema näyttämään mahtavalta, joten mitä sinä odotat?

Linguini
Jos nopeus on yksi ravintolablogisi välttämättömistä tekijöistä, Linguini aikoo varmasti kellutella veneesi. Täysin responsiivinen muotoilu toimii kaikissa kämmenlaitteissa, ja siellä on monia muita hienoja ominaisuuksia, jotka tekevät ravintolasi verkkosivustosta herkullisen kakun. Faviconin ja Logo-latausohjelman avulla voit muokata teemaa oman maun mukaan ja valikkokorttisivut ovat niin hyviä kuin se saa! Hanki siis pala Linguinia ja täytä saappaasi tällä fantastisella WordPress-taikaa!

Ravintola
Elegance on ehdottomasti tämän pelin nimi, koska The Restaurant tuo varmasti omasi kulinaariselle kartalle yhdellä iskulla! Voit valita 33 yhtä upeasta fontista ja se on vain jäävuoren huippu. Koska tämä erittäin hyvin jäsennelty WordPress-teema antaa sinulle runsaasti mukautusvaihtoehtoja, jotka saavat asiakkaasi orjumaan ennen kuin he varaavat pöydän! Ikkunoiden vaihtamisen toronto-tyylisten ravintoloiden fanit kaatuvat päähän The Restaurantin kanssa!
Olemme näyttäneet sinulle 4 eri versiota WordPress-ruokataivaasta, joten tee valintasi ja toivomme, että valitset viisaasti!