5 upeaa toimistolaitetta, jotka haluaisivat uuden kodin työpöydällesi

Työpöytäsi on kotisi poissa kotoa, koska vietät siellä niin paljon aikaa, joten miksi et yrittäisi tehdä kaikkesi tehdäksesi siitä mahdollisimman upea? Tässä on joitain hienoja toimistolaitteita, joista saatat pitää, ja he rakastavat uutta kotiaan työpöydälläsi.

Meduusasäiliö

Kuinka monta ihmistä tunnet, joiden työpöydällä on akvaario? Miljoonilla ihmisillä on niitä, vaikka se olisikin jotain niin yksinkertaista kuin kultakala-akvaario, mutta voit puhaltaa ne kaikki pois vedestä hankkimalla itsellesi yhden näistä meduusa-altaista. Meduusoissa uiminen vedessä on jotain rentouttavaa, ja jos olet stressaantunut töissä, on hienoa istua ja katsella niitä jonkin aikaa, kunnes aivosi alkavat taas toimia.

Tuoksu USB

Jos toimistosi ei haise hyvältä, on vaikea olla tuottava, koska olet liian kiireinen miettimään, mistä haju tulee. Et pääse eroon ongelmasta, mutta voit kiertää sen ostamalla Aroma-USB-tikun. Niitä on eri väreissä ja jokaisella on erilainen tuoksu, joten testaa ne kaikki ja katso, mikä niistä on sinulle paras. Jokaisen tuoksun on tarkoitus vaikuttaa sinuun myös eri tavalla, joten varo lisääntyvää energiaa, selkeyttä ja rauhallisuutta.

Office Ninja Blowgun

On vaikea olla kyllästymättä todella helposti, kun istut koko päivän pöydän ääressä, joten sinun on löydettävä tapa lievittää tylsyyttäsi, muuten työ alkaa tuntua työltä (tai jopa suuremmalta urakkalta kuin se jo on) . Jos hankit Office Ninja Blowgunin, tylsyytesi häviää hyvin nopeasti, kun pääset ampumaan pieniä tikkoja maaliin. Varmista vain, että sinulla on hyvä tavoite, sillä saatat joutua vaikeuksiin, jos joudut ampumaan yhtä kollegoistasi silmiin.

Magneettiset kivet

Voit leikitellä näiden magneettisten kivien kanssa luodaksesi kaikenlaisia ​​muotoja, kun haluat koristella työpöytääsi, mutta niissä on myös lisäbonus, jota et ehkä ole ennen ajatellut. Kuinka usein näytät menettävän muistisi näinä päivinä? Jos et halua unohtaa jotain tärkeää, voit kirjoittaa sen ylös paperille ja laittaa sen kahden kiven väliin. Huomaat aina paperin roikkuvan ulkona ja sinua muistutetaan tekemään kaikki, mitä sinun tarvitsee tehdä.

Pöytäkoneen latausasema ja järjestäjä

Jos haluat kannettavan säilytysratkaisun työpöydällesi, sinun ei pitäisi etsiä kauempaa kuin tämä siisti latausasema ja järjestely. Se on paljon parempi kuin mikään muu markkinoilta löytyvä järjestäjä, koska voit silti säilyttää kaikki tavarasi, mutta se lataa myös kaikki kannettavat laitteesi. Sujauta puhelin sen sisään, kun haluat ladata akkua sen sijaan, että tekisit sen pöydälläsi, koska se tarkoittaa, että sinulla ei ole häiritsevää johtoa, joka estäisi sinua toimimasta kunnolla.