5 WordPress-laajennusta, jotka turboavat suorituskykyäsi!

Kuinka nopea WordPress-sivustosi on? Oikeasti! Koska ehkä syy siihen, että vierailijasi eivät juuri paukuttele ovissa, johtuu ihanan tilausteeman nopeudesta. Surulliset tosiasiat ovat, että riippumatta siitä, kuinka mahtavalta blogisi tai verkkosivustosi sattuu näyttämään, jos se vetää jalkojaan jonkin verran, niin ehkä tästä artikkelista on hyötyä. Jos sivusi latausnopeuksista ei kannata kirjoittaa ja jos voit keittää kattilan useita kertoja ennen kuin kuvasi lopulta päättävät ilmestyä, katsotaan, emmekö pysty tuomaan rakkautta tilanteeseen näillä viidellä upealla suorituskykyä parantavalla laajennuksella!

W3 Kokonaisvälimuisti
Jos sinulla on suuria välimuistiongelmia WordPress-blogisi kanssa, tämä pieni kaunotar on vastaus unelmiisi. Jopa pieni blogi, jossa on vähän kuvia, voi kärsiä tästä ongelmasta, ja W3 Total Cache on juuri niin hyvä kuin nämä kaverit saavat. Se voi tallentaa tietokantasi, objektisi, sivusi ja selaimesi välimuistiin yhdellä iskulla ja kaikki tämä ilman, että se häiritsee käyttäjäsi positiivista kokemusta. W3 Total Cache on myös erittäin hyvin tuettu, ja rakastamme sitä ehdottomasti palasiksi!

jsDelivr WordPress CDN -laajennus
Kun asennat tämän vauvan, suosi liitetään hienosti mahtavaan jsDelivr-palveluun, ja siihen meidän kaikkien pitäisi pyrkiä! Voit myös valita useista heidän muista maukkaista laajennusvaihtoehdoistaan, ja pian WordPress-blogisi toimii paremmin kuin koskaan. CDN-laajennukset tarkoittavat oman palvelimesi rasituksen poistamista ja käyttökokemuksen lisäämistä, johon me kaikki pyrimme. Skriptien lataamisesta tulee helppoa ja usko meitä, kun sanomme, että tämä laajennus on oikea sinulle!

P3
Jos sinulla on tällä hetkellä suorituskykyongelmia ja sinusta tuntuu, että laajennuksesi voivat olla syyllisiä, kokeile tätä koon suhteen. Koska tämä laajennus luo uuden profiilin nykyisten laajennustesi perusteella ja mittaa niiden vaikutusta WordPress-sivustosi latausnopeuteen. Voit pian kitkeä huonosti konfiguroidut sitruunat pois, ja pian pääset toimimaan kuin niitä ei olisi koskaan ollutkaan!

Cloudflare WordPress -laajennus
Tämä pieni kaunotar yhdistää sinut suoraan loistavaan Cloudflare-optimointipalveluun, ja jos et ole varma, mitä se tarkoittaa, olet herkullinen. Koska roskapostitiedon ilmoittamisen lisäksi tämä potkaisee palvelintietokantaasi niin lujasti, että toimit pian sujuvammin kuin olet koskaan kuvitellut.

BJ Lazy Load
Jos kärsit hitaasti latautuvasta WordPress-sivustosta, tämä kaveri on tervetullut sivusto sinulle ja vierailijoillesi. Koska BJ Lazy Load lataa kuvasi ja iframe-kehyksesi vain, kun sen aika tulee. Voit jopa säätää asetuksia haluamallasi tavalla, mikä tekee koko esityksestä sujuvamman!
Toivomme, että nämä 5 lisäosaa auttavat sinua ikkunoiden toronto-painotteisessa WordPress-teemassa. Kerro meille kuinka paljon nopeampi se muuttuu!